Tre Instagram-tips

Av Astrid Stenvold

Alle har en litt annerledes hverdag nå. Man tilbringer mye tid i de samme omgivelsene. Samtidig ser vi at flere og flere benytter anledningen til å komme seg ut på tur, og det gleder oss. Hvis du syns det er litt vanskelig å komme deg ut og trenger inspirasjon, eller hvis du trenger noe fint å se på, så anbefaler vi deg å ta en titt på disse tre spennende Instagram-profilene.

Profil: @knutskjelvik

Denne mannen tar utrolig fine bilder til sin Instagram. Han legger ut mye fra turene han går i Oslo, og når man scroller gjennom hans profil får vi mer og mer lyst til å komme oss ut på tur. Knut går mye i Oslo-marka, og med sine innlegg oppfordrer han andre til å gjøre det samme. Vi har alle vært på tur i Oslo før, men Knut tipser om å ta utradisjonelle valg, og viser at man kan finne fine rasteplasser også utenfor hovedstiene. I tillegg er han en ekte kaffeentusiast, og etterstreber god kaffe på tur.

Profil: @dnt_ung

Den norske turistforeningens Instagram-profil byr på brukeropplevelser rundt i Oslo og resten av landet. Du kan også plukke med deg masser av inspirasjon til din neste tur. DNT poster både egne og andres bilder, så her er det stor variasjon i hva du finner. I tillegg til fine bilder poster de også mange forskjellige tips, deriblant mattips, turtips og andre generelle tips. Hvis du bare ønsker noe fint å se på, kan vi anbefale å scrolle nedover DNTs profil. Her finner du utrolige bilder av Norges vakre natur.

Profil: @oslounderground

Dette er en urban oppdagelseslysten gjeng som utforsker skjulte og forlatte steder i Oslo. De dokumenterer alt med film og bilder, og legger dette ut på Instagram. Bildene er utrolig kule og tilstedeværende, og man får skikkelig lyst til å dra ut og utforske selv etter å ha sett disse bildene. De drar for eksempel til forlatte hus, bunkere, grotter, tunneler og fjellanlegg. Ta inspirasjon fra denne gjengen, og finn skjulte undergrunnssteder for en ekstraordinær opplevelse.