Cue: Nordens største biljardhall

Cue i Oslo er på hele 1500 kvadratmeter.

Tekst & foto: Jessica Rahimi

Gjemt under bakken på Grünerløkka ligger det fargerike lokalet som består av Nordens største biljardhall.

I fjor åpnet Oslos største satsning innen biljard, som også kan friste med pizza, musikk og cocktailbarer. Ta med deg vennegjengen eller en date, og opplev en litt annerledes kveld dere også!

Psst! Har du sett videoen vi har delt om Cue på TikTok?



Neonlys og stemning

Cue er i stor kontrast til den litt anonyme blokken hvor lokalet befinner seg. Neon og fargerike lys setter stemningen over de mange biljardbordene plassert utover hallen.  

Inngangen ligger litt skjult, så denne brukte vi noe tid på å finne. På Google-maps ble vi nemlig vist en inngang på motsatt side av bygget.

Når du kommer inn i salen får du fort øye på alle bordene fint satt på rekke. Her ble vi umiddelbart møtt med god stemning og lysten til å sette i gang spillet. 

Som de selv sier er interiøret basert på en 60/70-talls estetikk, med flere kulturelle referanser.

Tidligere har de hatt arrangementer med blant annet ulike band og artister på besøk, og flere arrangementer blir det nok i fremtiden også.

Biljardbord på deling

For ett biljardbord betaler du 300 kroner for én time. Det gjelder å være rask hvis målet er å rekke flest mulig runder, eller så er det et godt alternativ å ta det som en aktivitet på siden også.

Vi var tre stykker som dro sammen, så det ble et litt utradisjonelt spill, da vi valgte å spille to mot én. Det gjelder altså å være kreativ i løsningen!

På litt over en time rakk vi å spille omtrent en og en halv runde, så etter vår tapsberegning tar det fort en time å spille én runde.

Husk å booke biljardbord på forhånd, så du er sikker på at det er klart til du kommer.

Pizza og drinker

Heldigvis er Cue mye mer enn bare biljard. Det er både mat og drikke å få, så du kan  ta deg en tur i baren, eller ta deg noe å spise hvis det frister.

Unn deg en pizza fra «pizzaboden», med priser fra 189-209 kroner. Cocktails ligger på rundt 150 kroner.

Den lange flamingosofaen på 40 meter, med bord, er også et godt alternativ for en pause. Du kan så klart spille, spise og drikke samtidig. Det er også mulig å booke bord på forhånd

Aldersgrensen er 20 år, men i helgene er det bare å få med seg familien mellom klokken 12-15. På tirsdager har de også to gratistimer fra klokken 15, som du nok ikke vil gå glipp av. Da gjelder førstemann til mølla prinsippet, for her har vi hørt det fort blir helt fullt! 

Åpningstider: mandag 15-01, tirsdag og onsdag 15-02.30, torsdag og fredag 15-03.30, lørdag 12-03.30, søndag 12-01.

 📍 Thorvald Meyers gate 11