Mer av Oslo Food Tour #1

Tre restauranter på en kveld for 670 kr. Ja, det er sant! Dette gledet vi oss til, og lanserte vår helt egen Food Tour på forsommeren. Tre til fire timer med pur matglede og forskjellige fristelser.

Bli med å spise italiensk og spansk-inspirert tapas på Sørenga, til en nyhet fra Baskerland du bør prøve ut, og til slutt Norda på toppen av The Hub. PS! Også for vegetarianere og veganere.

Psst! Her kan du lese vår artikkel om opplevelsen.

Pris: 670,-

🚨 Neste: Nye datoer kommer i 2024!
30 stk kl. 16:30 // 30 stk 17:35 // 30 stk 18:40


❤️ Nyhet! Vi planlegger også egne Food Tours kun for single når vi har nok deltakere. Meld deg på som interessert her!


 
  • Start: Castello Oslo.
    📍Sørengkaia 99

    Tid: Ca. 4 timer
    Passer for: Alle
    Aldersgrense: Ingen

    Instruktør: Kenneth Lorentzen
    Språk: Norsk og engelsk
    Tilbyder:
    Mer av Oslo i samarbeid med restaurantene.

    Telefon: +47 938 72 993
    E-post: kenneth@meravoslo.no

  • 1. Castello Oslo: Det er stilfult, lunt og fint innredet rett ved vannkanten på Sørenga. Selvfølgelig med nydelig utsikt mot fjorden.

    De serverer mat med råvarer av høy kvalitet, og vi skal få prøve flere varianter fra deres tapas, inspirert av det italienske og spanske kjøkken. Og hvem elsker ikke tapas?

    2. Prensa Pintxos: Vi beveger oss mot Baskerland. Elegansen opprettholdes i et nytt lyst og stilfullt lokale, så her er det nok nydelig med noe godt i glasset også hvis man skal kose seg.

    Det blir servert en liten hamburger med pulled pork og asiatisk preg før vi virkelig får prøve noen spennende varianter, blekksprut med aioli, og muslinger med en litt sterk blåmuggost-saus. Dette var gøy, og ikke noe vi vanligvis ville bestilt. Til vegetar/vegansk er blekksprut byttet ut med grønnsaker, pulled pork med sopp og muslingene med gresskar.

    3. Norda: Kvelden avsluttes 13 etasjer opp i hotellet The Hub. Plasseringen gir en flott utsikt over bykjernen, samt Oslofjorden i bakgrunnen. Det er en koselig og lun stemning med mørk belysningen, store tepper på gulvet, og et behagelig samspill mellom farger og planter.

    Vi starter med fiskeretten ceviche, som mange kjenner fra det peruanske kjøkken. Hvis du er vegetar, får du fritert artisjokk med trøffelkrem. Som rett nummer to får de andre en mindre porsjon av denne. To små taco med kylling kommer som rett nummer tre. Hvis du er vegetar, får du en god mengde avokado i stedet for kjøtt.

    Etterpå får vi bruke deres nydelige chambre séparée spesielt for anledningen, så her kan man nyte kvelden videre! Prisene på drikkemenyen som er hyggeligere og tilrettelagt for oss, fortsetter for de med armbåndet også.

  • Hvis avbestilling innen:
    14 dager før:
    Full refusjon (100%)
    7 dager før: 50% refusjon
    Senere: Ingen refusjon

    Ved akutt sykdom refunderer vi selvsagt 100% hvis det kan fremlegges legeattest.

 
 
Kenneth i Mer av Oslo

Hils på Kenneth 👋

Endelig fikk vi det til. Jeg startet Mer av Oslo og nå ser jeg frem til å ønske deg velkommen til vår egen Food Tour!

Vi har allerede gått runden og storkoste oss. Håper du får samme opplevelse som oss! 🤩

 
 

Oppmøtested:

Castello Oslo på Sørenga.
📍Sørengkaia 99

 

Ta med:

  • Godt humør!

  • Brukbart skotøy kan være fint, men total gåavstand er kun 1,5 kilometer på denne food touren.

  • Hvis du planlegger å kjøpe alkoholholdig drikke må du ta med legitimasjon (om nødvending).


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4,7 av 5 stjerner
Basert på 91 tilbakemeldinger.


SISTE TILBAKEMELDINGER

«Likte å besøke ulike steder og oppleve nye restauranter. Det var også spennende med en nær kontakt med kokkene på de ulike stedene. Og ikke minst masse hyggelige folk!»
«Utrolig god og spennende mat på kule locations. Deilig å gå litt og få miljøskifter i løpet av kvelden. God stemning!»
«Fikk smake på mye variert og gøy å oppleve noe nytt i Oslo! Ble kjent med flere nye mennesker. Gjør dette gjerne igjen!»
«Gøy å prøve nye steder, bra koordinert og veldig god mat!»
«Hyggelig med social dining, god stemning og prate med nye folk.»
«Nydelig måte å oppdage nye restauranter!»
«Opplevelsen med at man går på tur og opplever byen samtidig som man får spise god og spennende mat.»
«Prisen var meget bra, og spennende å teste nye steder.»
«Variasjonen av mat, gode restauranter og morsomt konsept. Fint å bevege seg mellom all maten.»