Mucho Mas: Oslos beste meksikanske?

Quesadillas med pulled pork.

Quesadillas med pulled pork.

Av Amber Sophia Rupani

Jakten på Oslo beste meksikanske restaurant begynner å komme til veis ende. Etter mange gode retter har vi fått et godt innblikk i den meksikanske utbudet i byen. Men før vi sier helt stopp i denne omgang sjekker vi ut en siste kandidat, Mucho Mas.

Psst! Har du sett videoen vi har delt om Mucho Mas på Tiktok?

Meksikansk restaurant på grünerløkka

Dette er en meksikansk kjenning til de fleste i byen. Rett ved Olav Ryes plass finner du denne koselige restauranten. Interiøret er mørkt og intimt, noe som gir restauranten en meksikansk pub-vibe. Uteserveringen er derimot dekket av sol store deler av dagen.

Mye mat for pengene

Menyen byr på de klassiske meksikanske rettene: taco, quesedillas, nachos og så videre. Vi kjører på med hver vår quesadillas-rett med pulled pork. En tilfredstillende rett med mye fyll og minner litt om meksikansk husmannskost. Hos Mucho Mas får du mye mat for pengene!

Vi sier oss godt fornøyde med besøket hos Grünerløkkas meksikanske Mucho Mas. Her får du god mat til en god pris, og det perfekte «dagen derpå»-måltidet i meksikansk stil.

I neste og siste del av den meksikanske matjakten kårer vi denne rundens vinner. Så følg med for å finne ut hvilken meksikanske restaurant som er vår favoritt.

📍 Thorvald Meyers gate 36

Mucho Mas på Grünerløkka

Mucho Mas på Grünerløkka