Bydel: Nydalen

Nydalen badekulp.jpg

Av Amber Sophia Rupani

Den seneste bydelen vi er har utforsket er Nydalen. Bydelen er mest kjent for å være hjemmet til Handelshøyskolen BI. De siste årene har Nydalen vært under en spennende utvikling og blitt til en bydel med veldig mye å by på. Her er noen av våre anbefalinger på Nydalen.

NYDALEN BADEKULP

Badekulpen ligger i Akerselva, omringet av frodige parkområder og moderne bebyggelser. Området er relativt tomt for biler og er en plass du kan koble av med venner og nyte av sol og bad. Nydalen badekulp er også i umibbelbar nærhet til matbutikk, cafeer og restauranter.

AKTIVITETER PÅ NYDALEN

Det er ikke vanskelig å aktivisere seg på Nydalen. Her finner du blant annet Fangene på Fortet, en aktivitet som utfordrer både kroppen og hodet. De har 45 spennende og ulike celler som passer for både barn og voksne. På Nydalen finner du også Nordens største CrossFit-gym og flere Sats-senter.

Om man ønsker å trene eller løpe ute, er veien langs Akerselva en flott rute for en løpetur. Stopp på veien og gjør noen øvelser i de ulike parkene på veien for en komplett treningsøkt.

NYDALEN BRYGGERI OG SPISERI

Bydelen byr på en rekke restauranter med ulike kjøkken og stiler. Blant annet Johnny Rockets, Los Tacos, Fly Chicken, Xeast og mye mer. En av våre favoritter er Nydalen Bryggeri og Spiseri. Restauranten er en kombinasjon av gastropub med hyggelig uteservering, mikrobryggeri og spillehall. Grunnet omstendighetene er dessverre spillehallen midlertidig lukket, men de melder om musikk- og allmennquiz til høsten. Dette gleder vi oss til!

📍 Nydalsveien 30A