#støttlokalt: Troys Burger

💜 #støttlokalt i betalt samarbeid med Wolt
Vi har beveget oss inn i en ny periode med nedstengning, og det går hardt ut over serveringssteder i byen vår. Flere jobber hardt for å unngå konkurs, så nå ønsker vi å sette enda mer fokus på dette fremover. Vennligst ikke glem å fortsette å handle fra alle dine favorittrestauranter og –spisesteder.


Av Astrid Stenvold

Det slår aldri feil med en skikkelig god burger, eller hva? Vi har vært så heldige å få smake på noen av burgerne til Troys Burger. De skuffet ikke!

Smakfulle burgere

Troys Burger er en restaurant som er lokalisert både på Grünerløkka og på Majorstuen. Menyen er variert og vi fikk smake på både Trøffel-, Classico-, og Troys-burgeren. Kjøttet var perfekt stekt, brødet var sprøtt, og tilbehøret gjorde burgeropplevelsen meget god. Skal vi tro alle tilbakemeldingene de får, kan dette være blant byens bedre burgere! Det kan jeg med glede skrive under på.

Jeg vil særlig trekke frem Trøffel-burgeren. Personlig er jeg glad i det som er sikkert og det jeg vet jeg liker, så her tok jeg en råsjans. Det er jeg glad for, og det blir nok ikke siste gang jeg bestiller denne burgeren fra Troys. De har forresten også et vegetarisk alternativ til de av dere som ikke spiser kjøtt.

Mye frites

Det eneste en kan plukke litt på er pommes fritesen. Friesene kunne vært litt bedre stekt, men til tross for det var de gode. Porsjonen var svært generøs, og jeg kunne delt den med både en og to andre. De tilbyr pommes frites i mange varianter, så her er det bare å velge og vrake.

Selv gikk jeg for varianten med parmesan. Personlig er jeg en osteelsker og elsker alt som har ost i eller på seg. Jeg tviler på at jeg er alene om å digge disse pommes fritesene med parmesan. En artig vri på de klassiske friesene!

Levering på døra

Vi fikk maten levert på døra, og det var kjærkomment etter en lang dag. Så fort maten kom innenfor husets fire vegger, ble luften fylt med en deilig duft av nystekte burgere! I tunge korona- og eksamenstider var det perfekt å unne meg en (eller to) god burger fra Troys med levering. Wolt tilbyr levering i Oslo for kun 39 kroner.

 📍 Helgesens gate 16A / Hegdehaugsveien 36

Psst! Med rabattkoden “MERAVOSLO” får du 100,- avslag på din første hjemlevering med Wolt.