#støttlokalt: MeiWei

💜 #støttlokalt i betalt samarbeid med Wolt
Vi har beveget oss inn i en ny periode med nedstengning, og det går hardt ut over serveringssteder i byen vår. Flere jobber hardt for å unngå konkurs, så nå ønsker vi å sette enda mer fokus på dette fremover. Vennligst ikke glem å fortsette å handle fra alle dine favorittrestauranter og –spisesteder.


meiwei-kamskjell.JPG

Av Monica Fayad

Denne fine asian fusion-restauranten i Tullinsgate ble oppkalt etter det kinesiske ordet for “velsmakende” og lever absolutt opp til navnets betydning.

Jeg og kjæresten min tenkte at vi fortjente det lille ekstra i disse krevende tider, og at næringsrik komfortmat passet perfekt til dette. Det var utfordrende å velge hva vi skulle bestille, siden MeiWei hadde så mye godt på menyen.

Vi startet derfor med smakfulle forretter som skilte seg ut som favoritter på menyen; Stekte kamskjell med risnudler, hjemmelaget buns med honning og barbequemarinert svinekjøtt. Alt smakte veldig godt og gjorde oss enda mer nysgjerrig på fortsettelsen.

Svineribbe med… ris
Som en god brasilianer elsker jeg å ha ris til både lunsj og middag. Jeg har bodd i Norge ganske lenge nå og har med årene blitt veldig glad i norsk julemat, hovedsakelig svineribbe. Jeg har alltid tenkt hvordan denne tradisjonsrike retten ville smakt med ris i stedet for poteter.

Jeg må si at deres svineribbe opplevdes som en eksplosjon av smaker i munnen, og at alle mine forventninger ble oppfylt. Så jeg anbefaler alle å gå litt utenfor komfortsonen, med å prøve denne tradisjonelle retten med en liten asiatisk vri.

Alltid crispy duck
Jeg tror det er nesten umulig for kjæresten min å lese “crispy duck” på menyen uten å bestille det. Vi var litt skeptiske i starten ettersom dette var en hjemlevering. Da kunne det lett skje at retten ikke var så “crispy” som den skulle vært, men vi er glade vi tok sjansen. Anden var crispy, grønnsakene var friske og knasende, og pannekakene var fortsatt varme! 

MeiWei holder fremdeles dørene åpne, så hvis du er frisk og passer på alle smitteverntiltakene, er dette et fantastisk sted for å oppleve en spennende smaksopplevelse med noen du er glad i! Dersom du foretrekker å nyte maten din hjemme, så kan du få deres godsaker levert på døren til de fleste steder sentralt i Oslo med Wolt.

📍Tullins gate 6

Psst! Med rabattkoden “MERAVOSLO” får du 100,- avslag på din første hjemlevering med Wolt.