#støttlokalt: Tiffany's

💜 #støttlokalt i betalt samarbeid med Wolt
Vi har beveget oss inn i en ny periode med nedstengning, og det går hardt ut over serveringssteder i byen vår. Flere jobber hardt for å unngå konkurs, så nå ønsker vi å sette enda mer fokus på dette fremover. Vennligst ikke glem å fortsette å handle fra alle dine favorittrestauranter og –spisesteder.


Av Gabriel A. Viola

Lokalrestauranten Tiffany’s på Bjølsen er opptatt av økologiske varer, miljø og bærekraft. Vi har hatt lyst til å prøve maten deres en stund og nå fikk vi endelig muligheten!⁣

Vi kan ikke legge nok vekt på hvor viktig det er å støtte lokale bedrifter i disse tider. De små forretningene har ikke en stor organisasjon bak seg, som kan støtte de økonomiske tapene som pandemien har medført.

“Wow Tiffany's”

Vi prøvde soyamarinert laks (Honolulu Salmonbowl), og fritert kylling (Japanese Tonkatsubowl), begge med deilige grønnsaker. Smakte også på en veldig god hamburger med gorgonzola og karamellisert løk. En perfekt miks! Vi tok også med en “snacks” med mer kylling som var veldig god. Denne gangen med sataysaus og coleslaw (Chicken Satay). Som tilbehør til matfesten tok vi med Garlic fries. Pommes med hvitløk er aldri feil!

La oss bare si “Wow Tiffany's”, for dette anbefaler vi gladelig! Kvaliteten var veldig høy selv om maten ble levert på døren. Det både så bra ut og smakene var intakte, noe som ofte kan bli et kritisk punkt når man får det levert. Totalt betalte vi 633kr, som var inkludert leveringen på 39kr med Wolt.

Tenk to ganger

Tiffany's åpnet i 2019, så det er en relativt fersk restaurant, men vi kan jo alle være enige om at det dermed ble en veldig uheldig timing. Å se alle de lokale stedene kjempe for å holde åpent er trist, men også inspirerende å se innsatsen de legger ned! Så det vi egentlig vil frem til når vi sier “Støtt lokalt” er ikke “bruk pengene dine her” eller “bruk penger du ikke har”. Men når du skal handle enten det er lite eller mye, håper vi du kan tenke gjerne to ganger på hvor det kan være verdt å bruke pengene.

📍Bentsebrugata 31D

Psst! Med rabattkoden “MERAVOSLO” får du 100,- avslag på din første hjemlevering med Wolt.