Live julekonserter på Bislett Stadion

🚨 Avlyst
Aftenposten Oslo meldte tidligere i dag (onsdag 16. desember) at arrangementene ikke vil gjennomføres pga sviktende billettsalg. Arrangør ONA Live lover pengene tilbake. Les mer her (betalingsmur)


Birkelunden Mannskor (Foto: ONA Live Jul på Bislett)

Birkelunden Mannskor (Foto: ONA Live Jul på Bislett)

Av Ine Martine Lorentzen

Savner du live julemusikk? Julekonsertene i Oslo har blitt avlyst på rekke og rad i år, men nå kan vi endelig få en god dose musikalsk julestemning likevel. Jul på Bislett inviterer nemlig på årets julekonserter. Hanne Sørvaag, Bettan og Guri Schanke, Emil og Didrik Solli-Tangen og Sandra Lyng er noen av de som skal underholde frem til jul.

Fra 9. til 20. desember holdes det en rekke julekonserter på idrettsarenaen. Blant artistene som allerede har bidratt til å skape juleglede på Bislett stadion finner vi Birkelunden Mannskor og Alexander Rybak. De neste dagene kan vi glede oss til nye julekonserter fra flere norske artister.

Det er kun 200 personer som kan delta på julekonsertene samtidig, med gode smittevernstiltak og man sitter ute i kohorter. Vi opplever dette som et trygt arrangement å delta på og gleder oss til å høre på live julemusikk på Jul på Bislett.

JULEKONSERTENE

Torsdag 17. des: Bislett guttekor
Disse flinke gutta synger julen inn fra kl. 19. Pris starter fra 349kr og du kan booke billetter her. Søndag 20. desember, kl 15:30 er de tilbake på stadion med en hittil ukjent artist. Pris starter fra 525kr og man kan booke billetter her.

Fredag 18. des: Hanne Sørvaag
Hun har vært med i alt fra Melodi Grand Prix til Stjernekamp og Hver Gang vi Møtes. Her får du oppleve en time magisk julestemning med en av Norges mest profilerte artister. Sørvaag står på scenen fra kl. 17. Pris starter fra 525 kr og man kan booke billetter her.

Fredag 18. des: Didrik Solli-Tangen
Fra Porsgrunn og med hjerte for opera, denne karen vant mange norske hjerter da han gikk til topps i norske Melodi Grand Prix i 2010 med låten ”My Heart is Yours”. Siden har han deltatt i en rekke norske tv-programmer og er i dag en velkjent artist. Solli-Tangen har selv måtte avlyse en rekke julekonserter denne julen, så vi syns det er fint at han får vært med på dette. Fra 525 kr og her får du flere sjanser til å oppleve en hyggelig og musikalsk juletime med Solli-Tangen. Fra fredag kl. 19 (book her) og kl. 21 (book her), eller lørdag 19. desember kl. 21 (book her).

Lørdag 19. des: Bolteløkka jentekor
Koret som feiret sitt 15-årsjubileum i 2019 har blant annet sunget på Riksscenen i Oslo en rekke ganger. Lørdag kl 15:30 kan du se dem live på scenen på Bislett stadion. Pris starter fra 349 kr og du kan booke billetter her.

Lørdag 19. des: Elisabeth «Bettan» Andreassen og Guri Schanke
Er du klar for en time julemagi med disse flotte damene? Schanke er blant annet kjent for sin teater- og skuespillerkarriere og for å vinne den norske finalen av Melodi Grand Prix i 2007. Bettan vant Eurovision Song Contest med Bobbysocks i 1985 med låten ”La det swinge”. Er du like glad i denne låten som oss? La det rock 'n' roll, for vi gleder oss til en times juleglede med Bettan og Guri Schanke. Her er det futt for disse kule og spreke damene holder to konserter denne kvelden. Fra 525kr, se dem live lørdag kl. 17:15 (book her) eller kl. 18:45 (book her).

Søndag 20. des: Sandra Lyng og Kim Wigaard
Denne duoen er blant annet begge kjent for sin deltakelse i idol. Her får du en times julekonsert med to velkjente og flinke artister. Søndag opptrer de sammen fra kl. 17. Fra 525kr, du kan booke billetter her.

Søndag 20. des: Emil Solli-Tangen
Til å avslutte årets julekonserter på Bislett stadion kommer selveste Emil Solli-Tangen. Han holder to konserter denne kvelden. Som sin storebror (Didrik), er han blant annet en veldig dyktig operasanger. Kjent fra Melodi Grand Prix og høstens Stjernekamp, her tror vi man vil få et forrykende juleshow. Her får du en times konsert hvor julen synges inn på Bislett for siste gang i år. Fra 525kr, du kan booke billetter til kl. 19:30 (book her) eller kl. 21 (book her).

Ona Live ARRANGERER

Det var mange glade Osloboere da det ble gitt klarsignal for at det kan gjennomføres julekonserter på Bislett stadion. Nå får noen av Norges folkekjære artister stå på scenen igjen, mens publikum kan delta med god avstand.

ONA Live arrangerer konsertene for å gi Osloboere en musikalsk førjulstid under koronapandemien. Her har de blant annet hentet inn permitterte ansatte for å jobbe under julekonsertene. Dette syns vi er ordentlig fint i en tid hvor mange er permitterte eller uten arbeid. Musikk- og kulturverden har også hatt store utfordringer som følge av pandemisituasjonen, og her får artistene muligheten til å skinne igjen.

Brrr, man sitter ute så det kan fort bli litt kaldt. Vi anbefaler å ta på varme klær og ullsokker så du kan rocke med julefoten gjennom hele konserten. Ellers gjør det ikke oss noe om vi fryser litte grann, det er en ekstra dose jul verdt i år.

Psst! På sin Facebook-side har Jul på Bislett også advart mot falske billettselgere – så vi anbefaler å bestille direkte fra arrangøren.

📍Louises gate 1