#støttlokalt: Mamma Pizza

💜 #støttlokalt i betalt samarbeid med foodora
Vi går gjennom enda en periode med nedstengning, og det går hardt ut over serveringssteder i byen vår. Flere jobber hardt for å unngå konkurs, så nå ønsker vi å sette enda mer fokus på dette igjen. Vennligst ikke glem å fortsette å handle fra alle dine favorittrestauranter og –spisesteder.


En ny favoritt!

Av Lene Myrum Haugen

Hvem sier nei takk til ekte italiensk pizza? Mamma Pizza gir deg en minneverdig italiensk opplevelse, med tynn bunn og sprø skorpe. Vi har bestilt pizza hjem med foodora fra den autentiske restauranten i Dronningens gate.

Bak konseptet er de italienske Zanini-brødrene, som kom til Oslo i 2013 for å dele sin matglede med oss. Deres kjærlighet for mat skinner virkelig igjennom. Alt de lager er basert på tradisjoner, og som de fint sier selv: «Rett fra Bologna til Oslo!»

Pizza per favore

Det ligger mange timer arbeid i denne maten. For å få en lett og luftig pizzadeig bruker de fire typer mel og lar deigen heve i 36 timer. Ja du leste riktig! Dette resulterer i en sprø og deilig bunn, og vi kjente virkelig at dette er ordentlig italiensk håndtverk. Menyen er basert på sesongens råvarer, og med en spesialrett hver uke, enten pizza eller pasta.

Vi bestilte Parmigiana med italienske tomater, fersk mozzarella, bakt aubergine, og toppet med 17 måneder lagret parmesan. Man får nesten vann i munnen bare av å høre om det! Bare i det vi smaker sausen på pizzaen kjenner vi at dette er ekte vare. Pizzaens bakte aubergine er en innertier og det er nok noe av det beste vi har smakt når det kommer til pizza i Oslo. Vi hadde gledet oss, men dette gikk over all forventning! De har forøvrig også glutenfri pizzabunn som alternativ.

I tillegg gikk vi for pizzaen Sana med cherrytomater, hjemmelaget pesto, fersk mozzarella og basilikum. Toppet med ruccola og 17 måneder lagret parmesan. Helt nydelig! Dette er en frisk og godt balansert pizza. Med søte og gode cherrytomater, og pesto er dette virkelig en italiensk drøm. Det ble helt tomt. Dette skal vi bestille igjen!

Fersk pasta

Om du er mer i “pastahjørnet” selger de også flere retter med hjemmelaget pasta. På foodora kan du velge i mellom ovnsbakt gnocchi, fersk carbonara med tagliatelle, fersk tagliatelle med hjemmelaget bolognese, eller ravioli med spinat og ricotta. Alle hørtes spennende ut, så det må vi teste neste gang. 

Mamma Pizza er med på en foodorakampanje denne uken hvor man kan prøve utvalgt pizza og pasta med 20% avslag på prisen.

📍 Dronningens gate 22

Psst! Med rabattkoden “MERAVOSLO” får du 75,- avslag på din første bestilling med foodora (ved minimum ordreverdi på 150,-)