Funky Fresh Foods

P1270194.JPG

[Stengt permanent]

Av Astrid Stenvold

Litt gjemt, men med fin utsikt til Akerselva, finner du Funky Fresh Foods. En relativt liten, men utrolig koselig, restaurant som selger vegansk mat. Dette er en restaurant med deilig og frisk atmosfære, er fylt med planter i enhver krok og man er selvfølgelig velkommen - uansett om du er veganer eller ei.

Å velge vegansk er både godt for miljøet og kroppen. Om man så er kjøttentusiast, vil dette stedet få øyene dine opp for det veganske alternativet rett og slett fordi de serverer utrolig god mat. Dersom man har lyst til å bli litt grønnere og mer miljøvennlig i kostholdet, er dette stedet å besøke.

På Funky Fresh Foods serverer de 100% vegansk mat, og bruker mye økologiske råvarer. De er svært kreative med rettene og ingrediensene, som gjør at maten smaker veldig mye og ser flott ut. Her er det nemlig matretter for enhver smak og de tilbyr både wraps, burger, salat og suppe for å nevne noe. Mye av det som står på menyen er overraskende godt, men noe er også litt rart og sært. Funky Fresh Foods vil trolig gi deg nye matopplevelser!

Hit kan du dra hvis du ønsker god, sunn og miljøvennlig mat til en ikke så altfor dyr penge.

Adresse: Hausmanns gate 16