Kortreist festival i Oslo

SALT-DANS 3.jpg

Av Irmelin D’ Orleans Kulbrandstad / Alle foto: Marius Larsen

Visste du at SALT sørger for en kortreist festivalfølelse i Oslo? De har ordnet til nesten 250 arrangementer som vil foregå på den nordnorske kulturarenaen fram til september, og skaper en herlig sommer med en rekke konserter, dagfester, teater, stand-up, utekino og mye mer.

Arenaen ligger sentralt på kaia på motsatt side av Operaen. Les mer om og se video av SALT fra vårt besøk i fjor.

Kortreist festivalsommer

Pyramidescenen og uteområdet er blitt en intim festivalområde med bordservering, og her kan man få med seg mange og varierte konsertmuligheter.

Vi har sett på programmet og blant flere er Mari Boine, Moddi med venner, Jarle Bernhof, no. 4, Athletic Progression, Myra, Samisk Festivalhelg, Kazhi, Sondre Lerche og Marius Roth Christensen å få med seg. Finn ut når du bør dra på konsert ved å sjekke programmet selv.

Dersom man har lyst til å slå seg løs til musikken eller dra på dagfester, kan man danse under helt trygge forhold på SALT. De har nemlig ordnet egne danseringer som er merket på bakken og gjør at man virkelig kan få utløp for festivalfølelsen.

Men det er ikke alt.

Teater, stand-up og utekino

SALT sørger også for eventer, underholdning og kultur med revyer, stand-up, litteraturfestival i løpet av sommeren. Vi har hørt rykter om at Spelet om Trona er “dritfett“ og ellers er Uunkt Hhønt og Argurknytt Stand-up å få med seg i underholdningsverden. Impro-favoritten Det Andre Teatret holder også flere forestillinger på SALT.

På slutten av sommeren kommer utekinoprogrammet, og det synes vi er en flott måte å avrunde den varme og herlige sesongen på.

Psst! Badstue og hengekøyer

SALT har flere badstuemuligheter som man kan booke heller ta en drop-in, og i den største blir det til og med holdt konserter og annen underholdning i. Utenfor kan man bade fra kaia eller i tønner, og ellers er det en rekke hengekøyer man kan slappe av og kose seg i.

📍Langkaia 1