Smak av Italia

DSC00413.jpg

Av Amber Sophia Rupani

Et lite stykke Italia er å finne på Grünerløkka. Gode italienske råvarer og italiensk eier, gjør dette stedet til en autentisk italiensk perle i Oslo. Et sted for deg som er glad i å eksprimentere på kjøkkenet, glad i italiensk mat eller bare liker en god smaksprøve.

ITALIENSK VED VULKAN

Butikken befinner seg i nedre etasjen i kjøpesenteret ved Vulkan, samt en ytterligere avdeling i Oslo på Lillo Gård. Du blir umiddelbart møtt av sterk lukt av ost når du går inn i den koselige butikken. Når det kommer til ost tror vi på uttrykket: jo sterkere lukt, jo bedre smak. Så første inntrykket av Smak av Italia lover godt.

Hyllene er fylt med typiske italienske råvarer, importert direkte fra Italia. Dette inkluderer alle typer av pasta du kan tenke deg, blant annet tortellini, penne, spaghetti og mye mer. Samt alle ingredienser du måtte trenge for å lange en ekte italiensk pastarett. Om du er i tvil angående hvilke produkter du skal gå for til kveldens middag, er det bare å spørre en av de svært kompetente ansatte.

Et tips til alle ostelskere, spør om å få smake på deres anbefalte Pecorino. Vi har ikke klart å glemme denne fantastiske osten siden besøket vårt forrige uke!

En gave til matelskeren

I butikken finner du også ulike mat-kit. Disse består av noen essensielle ingredienser du trenger til ulike italienske matretter, så som pasta, pesto og oljer. Dette er pakket ned i rustikke tre-esker og vekker umiddelbart appetitten! En perfekt gave til en genuin matelsker.

Neste gang du arrangerer en italiensk aften, finns det inget bedre sted å handle inn enn hos Smak av Italia.

📍Maridalsveien 15c
📍Sandakerveien 106