Night Pig

[Stengt permanent]

Av Marcus Grünwald

Bortgjemt i en av sidegatene til travle Torggata finner du Night Pig – en japansk Izakaya restaurant og bar med mange godbiter. De er kjent for sine smakfulle retter, magiske atmosfære og kule dekor. 

Det er en toetasjes perle med spektakulære japanske plakater og pyntegjenstander. Baren befinner seg i første etasje hvor det er perfekt for mindre grupper, mens i andre etasje kan du sitte med en større gjeng og ha oversikt over kokkeleringen som foregår på kjøkkenet.

«Asian trash food at it’s finest»

Selv beskriver de maten sin som «Asian trash food at it’s finest», og vi mener det er fremragende asiatisk mat som gjør magen glad. Hver rett har mye smak og sitt eget særpreg, så vi anbefaler deg å prøve litt av hvert på menyen. De serverer mindre retter som er ment for å deles, som er midt i blinken for nettopp det. 

Det er vanskelig å velge hvilken rett som smakte best, da det var flere favoritter.

  • Flamed Edamame with Sake & Bone Marrow - Dette er Edamame på steroider. En unik vri på en japansk klassiker som kan nytes som forrett eller bare en lett barsnack! 

  • Pork Croquette with Lauvage & Garlic - Innenfor den sprø og crispy skorpen gjemmer det seg en herlig kremet overraskelse. 

  • Crispy Chicken Sando - Helt fantastisk, kan ikke få nok! Heldigvis er den klassiske Katsu Sando tilbake etter en liten pause i sommer.

  • Chicken Sansho - Hjemmelaget nudler som serveres som en kald salat, med mør kylling og sansho-pepper.

  • Pork Belly Bao - Dette var alt vi ville ha og mer. En myk svart sesam bao fylt med saftig og tykk ribbe, aioli og kimchi…

  • Crown Cheese Bao - En stor finale og antageligvis noe du ikke har prøvd før. Fritert bao, iskrem, solbærsyltetøy og fermenterte blåbær. Toppet med revet brunost. 

Drikkemessig tilbys San Miguel på fat, signature cocktails og et imponerende utvalg av sake! Du finner også flere alkoholfrie alternativer som en deilig kopp té eller en fersk juice. Personalet sitter på mye god kunnskap er hjelpsomme med å matche utvalg av mat og drikke.

Musikken er perfekt med alt fra Groove Armada til Japansk kommersielt. Hver onsdag er det Jazz Supper Club med live Jazzmusikk og 3-retters meny. Dette anbefales å reservere på forhånd, da det er begrenset antall plasser tilgjengelig.

Dette var utsøkt, spennende og annerledes mat, kombinert med veldig gode drinker og sake. Forbered deg på å falle i matkoma i en deilig atmosfære.

📍Bernt Ankers gate 37