SKAAL Matbar

IMG_0469.jpeg

Av Amber Sophia Rupani

Vi har nylig besøkt SKAAL Matbar på Grünerløkka. Etter mange gode omtaler måtte vi rett og slett ta turen innom og sjekke det ut selv.

Restauranten befinner seg sentralt ved Olaf Ryes plass. Er du i nærheten av parken kan du umulig unngå SKAAL Matbar. Drar du innom en fredag- eller lørdagskveld, vil du mest sannsynlig bli møtt av en kø i døra. Her er det nemlig ikke mulig å booke bord, men det er ikke noe problem å vente på et bord imens du nyter en drink i baren. Lokalet er lite med dempet belysning og tettpakket med bord. To faktorer som bidrar til en koselig, men hektisk stemning.

MATEN - EN HERLIG OVERRASKELSE ETTER DEN ANDRE

De anbefaler å dele på fem til seks retter på to personer, inkludert snacks. Dette gjorde oss ingenting, da menyen byr på mange fristende alternativer. Deres fries og toast har de fristet nok med på instagramsiden deres og var derfor et selvfølge når vi bestilte. Fulgt av blant annet norsk mangalitsa med chimichurri og oksekjake med gulrot-/vaniljepuré og svart trøffel. Her må jeg ta et øyeblikk å rose den sistnevnte retten opp i skyene. Bestiller du oksekjake hos SKAAL vil det veldig mulig være en av de beste kjøttrettene du har spist på lenge. Denne møre og velsmakende retten var toppen av et ellers supert besøk.

Maten ble servert i en visuelt innbydende stil og smakene byr på den ene herlige overraskelsen etter den andre. Rettene er servert i små og tilfredstillende porsjoner, men som fortsatt gjør deg lengte etter mer.

Her får du fantastisk mat, god service og en urban atmosfære med høy puls. Derfor anbefaler vi SKAAL på det varmeste!

📍 Olaf Ryes Plass 12