Retrolykke Kaffebar

kafé_RetrolykkeKaffebar_aug20_AstridStenvold.jpg

[Stengt permanent]

Av Astrid Stenvold

Midt i Markveien på Grünerløkka, mellom hippe og trendy spisesteder, ligger Retrolykke Kaffebar. En sjarmerende og liten kafé hvor du får et nostalgisk møte med fortiden med møbler og interiør fra 50- til 70-tallet.

Avbrekk fra nåtiden

Kafeen er perfekt for deg som ønsker et lite avbrekk fra hverdagen, eller til og med et avbrekk fra nåtiden. Ta med deg skolearbeid eller jobben hit, og nyt en varm kopp kaffe i skyggen eller en kald milkshake i sola. De byr også på flere lunsjalternativer. Vi må nevne vaflene her; Kanskje de beste i byen? Vi anbefaler på det varmeste å bestille en hvis du tar turen innom.

Noe av det som er unikt med denne kaffebaren er den gammeldagse stilen, med møbler, lamper og andre dingser fra flere tiår tilbake. Konseptet er noe vi digger, og det ser man også at personale her gjør. De går selv kledd i gammeldagse og retro klær som står til stilen ellers i kafeen. De er dessuten utrolig hyggelige, og slår gjerne av en prat med kundene sine..

Antikkvarer til salgs

I tillegg til en smakfull meny, er det flere antikkmøbler, retro kjøkkenutstyr og andre dingser til salgs. Stolene du sitter på er til og med til salgs! Det er også verdt å ta en tur på deres klesbutikk litt lenger ned på Grünerløkka, nærmere bestemt i Markveien 56. Her blir du møtt med like god service og kule klær i god kvalitet.

Ta turen innom Retrolykke Kaffebar for eksempel før jobb eller skole. Vi kan garantere en god start på dagen! Og kanskje noen barndomsminner vekkes?

📍Markveien 35