Pakkhuset by night: Klubbstemning i Oslo sentrum

En ny klubb å danse på har inntatt sentrum.

Tekst og bilder: Kathrine Skjærum

Hvis du lei av å stå i kø når du skal ut på byen, har vi en god nyhet! Nå har en ny og stor nattklubb åpnet i Oslo sentrum med god musikk og drinker. 

Det nye utestedet kan by på stemning med dansegulv og både nye og nostalgiske sanger over høyttalerne.

Psst! Har du sett videoen vi har delt om Pakkhuset by night på TikTok?



Stort lokale med gode beats  

Eierne av Couch og Chair på løkka har åpnet et nytt utested i byen. Pakkhuset by night åpnet dørene 4 februar og er en ny klubb i Oslo Sentrum. Pakkhuset er kjent for sine store lokaler som mange booker til private arrangementer. Nå har de skapt et klubbkonsept ut av de store og mange rommene. 

Det er to hovedrom i klubblokalet. I det største rommet er det en del sitteplasser, både i form av sofaer og høye barkrakker. Her spiller Dj´en sanger som triumfer på topplistene med to svære void air motion høyttalere. Solid lyd og musikk som fyller dansegulvet. 

I dette rommet finner du også hovedbaren med en meny som kan by på en hel del. De har mange forskjellige drinker som Vodka-Redbull, Lazy Colada og Pink American som har en fast pris på 152 kroner. Du får også Slush Strawberry Margaritas til samme pris. Av shots har de de seks klassiske til 98 kroner, husets vin (115 kr) og øl (98). 

Bottle service og tatovører

Det mest spennende på barmenyen er “Bottle Service”. Her kan du velge mellom Mimosa Bucket til 750 kroner, The Aperol Starter Pack og Liv Vodka Bucket til 1600 kroner. Dette er noe hele gjengen kan spleise på og kose seg med. 

Ryktene sier at de prøver skaffe to tatovører som skal tatovere fra åpningstid til stengetid hver helg. Selv om tatoveringer ikke er det lureste å gjøre etter noen glass på byen, må undertegnede innrømme at det er ganske unikt for Norge. Dog kan dette skape en type fylleangst man forbinder mest med Ayia Napa og Sunny Beach. 

2000 greatest hits 

I et mindre rom adskilt fra hovedrommet finner du diskokuler i taket, et lite dansegulv, en ny bar og en dj booth som spiller det beste fra alle tiår. Her kan du vedde på at det blir god stemning på dansegulvet! 

Rommet er i tillegg malt svart og er kun opplyst fra diskokulene og et dempet lys, så her kan man slå seg helt løs til dine favoritter. 

Forbi dansegulvet er det en ny bar som er litt mer eksotisk og bildevennlig. Her har de et litt redusert utvalg av drikke ettersom denne baren er noe mindre, men de har popcornmaskin som gjør den populær utover kvelden. 

Temakvelder og konserter

Enn så lenge er det ikke inngangspenger, og garderobe koster kun 50 kroner. Aldersgrensen er 20 år, men vi merket oss at målgruppen deres er nærmere 25 - 35.

Fremover ønsker de å satse på forskjellige temakvelder, konserter og andre arrangementer, samt kanskje starte servering av enkel mat. Så kan være lurt å følge med på deres Instagram for å holde seg oppdatert.

I de store lokalene er det en etasje over hovedrommet som man kan leie til egne arrangementer. 

De har også en koselig liten bakgård som du går gjennom for å komme inn i lokalene. Her er det potensiale for deilige sommernetter med lyslenker, noen benker å sitte på og litt grønne omgivelser. 

Åpningstidene er fredager og lørdager klokken 21 - 03.

📍Nedre Slottsgate 2C