Mal på keramikk hos Paint on Pots med oss

Hos Paint on Pots kan du utfolde kreativiteten din ved å male på keramikk, i Oslo.

[Annonse - Dette er en del av vår Mer av Opplevelser]

Tekst & foto: Taran Hofvind

Har du hørt om keramikk-kafé før? Nå har dette populære konseptet endelig kommet til Oslo by! Hos Paint on Pots kan du nemlig komme for å male på keramikk. I de hyggelige lokalene på Sagene får du en kreativ og sosial opplevelse, enten du kommer alene eller med venner. 

Dette er en morsom og avslappende måte å utforske sin kreative side, kanskje du oppdager ditt skjulte talent? Samtidig gir det deg muligheten til å til å legge vekk telefonen i noen timer!

Denne opplevelsen er en del av vår Mer av Opplevelser. Sammen med lokale aktører tester og setter vi sammen unike opplevelser, og hvis vi liker det finner du det her!

Mal både kopp og tallerken

I et sjarmerende, fargerikt og koselig lokale, rett ved Arendalsgata-busstoppet på Sagene, finner du den spennende nyheten Paint on Pots. Det er Helén Skogstad og Angelica Prag som står bak det hele, og de inviterer nå til en egen Mer av Oslo-opplevelse.

Når du kommer inn her er det som å komme inn i leiligheten du skulle ønske du bodde i, det er masse lys, fantastiske farger og man føler seg hjemme med en gang. Her er det vakre, friske blomster og de har til og med en diskokule i vinduskarmen! Dette er et sted man fort finner roen. 

Vi fikk servert kaffe og te, så en liten omvisning av stedet, og ikke minst en titt på andres tidligere arbeid for inspirasjon! De neste tre timene skal vi nemlig male vår egen kopp og tallerken. Med denne opplevelsen får du dette settet til en rimeligere pris, og en ekstra time med maling! Du har muligheten til å lage noe helt unikt, akkurat slik du vil. Du kan enten beholde det selv, eller gi det bort i gave til en som fortjener noe helt spesielt. 

Slipp kreativiteten løs

Vi satt sammen på et langbord hvor vi også hadde alt av pensler og utstyr tilgjengelig. De har et stort utvalg av farger, og illustrasjoner av hvordan fargen kommer til å se ut etter den blir brent og glassert.

Her handler det om å ha det gøy og være kreativ! De har laget en egen pinterest-side med inspirasjon man kan sjekke ut før man begynner, og selvfølgelig underveis. Flere av oss fant motiver vi hermet etter der. Rundt bordet dukket det etter hvert opp både vakre blomster, søte motiver av dyr og striper i ulike farger.

Man trenger absolutt ingen tidligere kunstnerisk erfaring og alle kan delta, uavhengig av ferdighetsnivå. Vi oppdaget noen uante maletalenter i gjengen, mens andre, blant annet undertegnede, gikk for litt enklere motiver. Ved hjelp av blant annet teip kan man få enkle ting til å se veldig proft og pent ut, uavhengig av talent.

Alle storkoste seg og vi ble svært fornøyde med det vi fikk til alle sammen. Å sitte rundt et bord sammen med gode venner og holde på med noe kreativt var en utrolig hyggelig opplevelse. Noen ble veldig konsentrerte, mens andre snakket sammen om smått og stort, mens man puslet med sitt.


Et mentalt spaopphold

Dette er en aktivitet der man legger bort telefonen og opplever å bare være i nuet mens man bruker hjernen på en litt annen måte enn mange av oss stort sett gjør. Det ga virkelig mersmak, og føltes rett og slett som et lite mentalt spaopphold!

Når man har malt ferdig får man en lapp med navn og nummer som man tar bilde av sammen med det du har malt, og dette fungerer som hentelappen din. Du kan hente det ferdige resultatet etter cirka ti dager.

Denne opplevelsen er for deg som vil finne på noe nytt og kreativt med kjæresten eller vennegjengen, og første mulighet er 23. april! Man får mye for pengene med denne opplevelsen til 790 kroner (originalt 980 kr).

Se mer om opplevelsen og bestill her!

📍Bentsegata 6B

Psst! Når du er innom kan du også kjøpe med deg andres håndverk, de har nemlig et utsalg av keramikk og andre håndlagde produkter produsert av flinke og kule damer!