Padeltennis i Oslo

Foto: Allstar Padel

Foto: Allstar Padel

Av Astrid Stenvold

Du har kanskje hørt om den mer og mer populære aktiviteten padel? Det er en av de mest voksende idrettene nå om dagen - og det med god grunn. Padel, eller padeltennis, er en idrett som enklest kan forklares som en blanding av tennis og squash.

I og med at det er en relativt ukjent idrett for mange, så er det kanskje greit å forklare hvordan det utøves. Man spiller to og to på lag, og lagene spiller på hver sin side av et nett. Sånn sett ganske likt som i tennis. Men veggene kan også brukes i spillet, slik som i squash. Padel passer alle, uansett alder og ferdighetsnivå. Her kan du komme som du er, da det er en lavterskelsport å prøve seg på. Dessuten får du deg ofte en god treningsøkt, for med en ball som kan fyke hvor som helst, får du rørt ordentlig på deg.

Her kan du spille padeltennis i Oslo

Allstar Padel - På Økern kan hvem som helst booke bane. Det eneste du trenger å gjøre er å opprette en profil i bookingsystemet deres, og betale for leie av bane. Les mer her.
📍Tårngata 15

Heming Tennis - I mai stod den første utendørs padelbanen klar på Heming, like ved Gråkammen t-banestasjon. Her kan hvem som helst booke bane for å spille. Les mer og book her.
📍Gråkamveien 4

Padel City - På Tjuvholmen åpner snart en ny hall (planlagt oktober 2020) hvor man kan spille padel. Man kan booke tid med appen så fort det åpner. Les mer her.
📍Filipstadveien 3

Dersom du ønsker å bli medlem av en klubb, kan du for eksempel sjekke ut Oslo Padelklubb. Det er et supert alternativ dersom du ønsker å komme inn i miljøet og bli kjent med andre padelspillere. De arrangerer klubbkvelder to til tre ganger i måneden. Med forskjellige varianter som damenes aften, åpen americano, hurtigpadel, sosiale padel, pilskvelder, og grupper med dedikerte nivåer.

Noen vi har glemt? Send oss en e-post eller DM på Instagram.