Bar, spa og frisør «i ett»

brors bar.jpg

Av Amber Sophia Rupani

Midt i Hegdehaugsveien finner du Brors Bar, Asi Pure Spa og Hope frisør. En trio som sammen skaper en oase av velvære og hygge. Uansett om du tar turen innom for en liten stuss på håret, for en prisvinnende massasje eller en bare en god cocktail er dette et sted du ikke vil angre at du besøkte.

Tross at dette er tre ulike konsept som er uavhengige av hverandre, har de et godt samarbeid som lønner seg for de som besøker de. De jobber aktivt for at du skal føle deg som en gjest i deres hjem, heller enn en kunde.

BRORS BAR

Brors Bar er en perle av en bar gjemt bort i Hegdehaugsveien. Baren er startet og drevet av tre gode venner, noe som bidrar til en familiestemning i det lille lokalet. Dette er en bar hvor du føler deg hjemme! Et unikt sted hvor du alltid føler deg fristet til å ta turen innom bare for å si hei.

Lokalet er lite med et botaniskt preg. Langs den ene veggen er det montert sofaer matchet med små runde marmorbord. Veggene er unike med håndlagde motiv, og på våren, sommer og høst kan du nyte av en cocktail på uteserveringen. Ned fra taket henger det grønt og frodig dekor, og det er plassert planter i alle kroker og hjørner av baren.

Her åpner det allerede kl. 11 på dagen. Da kan du droppe innom for en donut fra My Ugly Baby, en kaffe og en hyggelig prat. På kvelden dempes lyset og den herlige stemningen kryper inn på Brors Bar. En stemning som ønsker alle velkommen og som er trist å forlate.

Hver tirsdag prøver de å arrangere et kulturelt arrangement. Disse varier i tema og fra dagtid til kveldstid. De tidligere arrangementene har inkludert utstilling av håndlagde smykker, strikkekveld for mødre og tangoforestilling. Det anbefales å droppe innom en tirsdag om du er på utkikk etter litt kulturelt påfyll.

ASI PURE SPA - UNIK OG EKSOTISK VELVÆRE

Ari Pure Spa ble startet og drevet av talentfulle Joanna. En prisvinnende massør med sterk lidenskap for feltet sitt. Hun tilbyr blant annet massasje inspirert av Ayurveda - et indisk healingsystem, og den japanske Kobido-behandlingen. Sistnevnte er en unik og pleiende behandling som stimulerer blodsirkulasjonen i ansiktet og gir umiddelbar glød. Hun er en av de få i Oslo som både tilbyr og mestrer denne behandlingen.

Om du ønsker deg en hel dag av velvære, kan du også unne deg en hårbehandlig hos Hope Spa. En bærekraftig frisørsalong, med samme hjemmekoselige stemning som sine naboer. Joanna fra Asi Pure forteller: «Her ønsker vi å bli kjent med våre gjester og skape vennskap. Det er stemningen vi håper folk opplever når de besøker oss!». Utsagnet er like hyggelig, som det er sant.

Sjekk det ut i Hegdehaugsveien om du er på jakt etter er helt spesiell opplevelse av velvære.

📍Hegdehaugsveien 36