Michelle anbefaler

Screenshot_20200413-215315_2.png

Jeg heter Michelle, er 25 år, og er en sprudlende jente som er gira på å finne nye steder, møte nye folk og oppleve ting jeg kan ta med meg som gode minner. Jeg har alltid vært veldig interessert i foto og har gradvis også blitt mer interessert i film, som jeg holder mye på med i Mer av Oslo. Jeg har vært en del av redaksjonen i 10 måneder og stortrives - jeg finner stadig nye steder og treffer nye folk når jeg er ute og filmer! Noe av det jeg liker best med Oslo er hvor spontan man kan være. Det er så mange muligheter rett utenfor døra, enten man vil kose seg i parken, dra på utstillinger eller oppdage nye band på små konsertscener. Det er mye jeg gleder meg til å gjøre når ting åpner igjen!

Jeg er veldig glad i å dra på konsert. Noe av det beste jeg vet er å oppdage ny musikk på små scener. Jeg gleder meg alltid til Musikkfest Oslo, som er en gratisfestival som foregår hele byen. Da er det bare å ta på seg joggeskoene og løpe rundt for å oppdage mange kule, nye artister fra ulike sjangre.

Hvis du ikke helt vet hvor du skal begynne når det kommer til kunst og kultur i Oslo, anbefaler jeg virkelig å sjekke ut Kulturnatt. Dette er et fantastisk arrangement hvor du kan oppleve musikk, dans, kunstfilm, museer og mye mye mer. Oslo Kulturnatt arrangeres hvert år i september og alle arrangementene er gratis!

Noe av det beste jeg vet er å låne med meg en hund og stikke ut i skogen. Populære turer som Sognsvann - Ullevålseter blir ekstra spennende om du følger småstiene i stedet for den vanlige grusveien de fleste følger. På den måten kommer man over skjulte perler i marka, samtidig som du unngår du de mest folksomme veiene.

Jeg synes byen er helt magisk når mørket og stillheten senker seg. Dersom du ikke har gjort det før, bør du virkelig ta deg en tur i Frognerparken etter mørkets frembrudd. Det er fantastisk å sitte med gode venner og noe godt å drikke og titte på lysene og skulpturene som får et helt nytt liv i mørket.