Instagram-vennlige steder i Oslo

Operaen 1.jpg

Av Kristina Brekke

Trenger du tips til instagram-vennlige steder i Oslo? Vi har fem områder du burde sjekke ut!

Det er ikke alltid like lett å finne den perfekte lokasjonen når du skal ta et nytt instagrambilde. Men fortvil ikke, vi har funnet ulike steder som kommer til å krydre din instafeed. 

Oslo byr på utrolig mange fine kriker og kroker som er verdt en shoutout. Så ta med deg telefonen eller kameraet ditt og ha en instashoot, alene eller sammen med noen andre. Byen vår er så fin at den må bare deles!

Det eneste som stopper deg er kreativiteten. Hovedstaden vår er fin, og byr på alt. Fargerik arkitektur, kule gater på Løkka, utsmykkede gater på Frogner og gjemt gatekunst på Tøyen. Vi har funnet frem noen av våre favorittsteder i Oslo, der du garantert får et bra bilde.

Ingens gate - Blå

I en sidegate til Brenneriveien ligger denne lille gata som leder deg til en gangbro over Akerselva. Preget av gatekunst, farger og kunstneriske innslag, er dette et sted som bare må besøkes om du ønsker en kul og fargerik instafeed. Utestedet Blå ligger langs denne gata. Utenfor er det malerier malt av Anette Moi og Ingunn Dybendal, i sterke og unike farger. Et hipt sted som vi anbefaler å besøke.

📍Ingens gate

The Vandelay

Litt for glad i rosa? Da burde du stikke til The Vandelay på Bjørvika. Farger er alltid deilig for å friske opp feeden. Heldigvis finnes det mange slike steder i Oslo og her er et godt eksempel. Innsiden av restauranten er like instagram-vennlig, både interiøret og maten.

📍Operagata 30

Operaen

Som en av Oslos hovedattraksjoner kan vi ikke unngå å nevne Opeaen. Et urbant bygg som er tegnet av Snøhetta. Bygget er gjennomført med nydelige vinduer, kule vinkler og veldig hvite farger. Det er et fint sted å leke seg med vinkler og lys, som kan gi veldig kule effekter til bildene dine. Vi anbefaler også sterkt å ta turen hit når det er solnedgang. Da er det helt magisk stemning! Når farger som gul, oransje, rosa og lilla treffer bygget og omgivelsene rundt, blir det helt rått.

Psst! Når du står på taket mot Bjørvika anbefaler vi deg å vinkle mot Barcode. Utrolig kul vinkel å ta bilde av byggene fra.

📍Kirsten Flagstads Plass 1

Camilla Collets vei

Et godt gammeldags gatebilde er alltid en slager på Instagram, og heldigvis er Oslo velsignet med flere nydelige gater. Camilla Collets vei på Frogner er et eksempel på en gate du burde sjekke ut. Med hus i alle regnbuens farger tar det seg godt ut på bilder.

📍Camilla Collets vei

Telthusbakken

Fra Maridalsveien og opp til Akersbakken går Telthusbakken. På den ene siden av veien er det flere små sjarmerende trehus i ulike farger. På den andre siden ligger Oslos eldste parsellhage, Egebergløkka Parsellag. Fine omgivelser som er litt utenom de vanlige oslogatene.

📍Telthusbakken

Savner du noen steder, eller har du noen bedre forslag? Send de til oss på DM eller e-post. Vi vil veldig gjerne høre! Lykke til med nye instagram-bilder. Håper du ble litt inspirert.

Psst! Tagg oss gjerne med #meravoslo/@meravoslo når du deler på Instagram.