Hjemmelaget pasta på 1-2-3
Av Live Johanna Øverhaug
Mer tid hjemme betyr også mer tid til å lage mat fra bunnen av! Vi elsker å utvide ferdighetene på kjøkkenet, gjerne med inspirasjon fra våre favorittrestauranter. Å bruke tid på kjøkkenet gir avkastning ikke bare i form av et herremåltid, men kan også være en god avkobling fra ellers mye skjermtid. Benytt muligheten til å bli skikkelig god på noen signaturretter, sånn at du virkelig kan imponere når det igjen blir tid for kulinariske kvelder i gode venners lag.
Se videoen av hvor lett det er å lage pasta selv og la deg inspirere! Vi har tatt utgangspunkt i denne oppskriften fra Matprat. Med mel, salt, egg og eggeplommer kan du lage alle typer pasta. Har du ikke pastamaskin kan du kjevle ut deigen og bruke kniv for å dele opp. Da har du et perfekt utgangspunkt for deilig tagliatelle med hjemmelaget pesto eller en rykende fersk lasagne. Bon appétit!