Hjemmelaget pasta på 1-2-3

Av Live Johanna Øverhaug

Mer tid hjemme betyr også mer tid til å lage mat fra bunnen av! Vi elsker å utvide ferdighetene på kjøkkenet, gjerne med inspirasjon fra våre favorittrestauranter. Å bruke tid på kjøkkenet gir avkastning ikke bare i form av et herremåltid, men kan også være en god avkobling fra ellers mye skjermtid. Benytt muligheten til å bli skikkelig god på noen signaturretter, sånn at du virkelig kan imponere når det igjen blir tid for kulinariske kvelder i gode venners lag.

Se videoen av hvor lett det er å lage pasta selv og la deg inspirere! Vi har tatt utgangspunkt i denne oppskriften fra Matprat. Med mel, salt, egg og eggeplommer kan du lage alle typer pasta. Har du ikke pastamaskin kan du kjevle ut deigen og bruke kniv for å dele opp. Da har du et perfekt utgangspunkt for deilig tagliatelle med hjemmelaget pesto eller en rykende fersk lasagne. Bon appétit!


Mer av oslo. Ting du bør få med deg,
skjulte perler og opplevelser!