Nektar Vinbar

7QF6OutASr2H6G9iwliV0g_thumb_fdf.jpg

Av Amber Sophia Rupani

I et lite hus på Fredensborg finner vi nabolagsbaren Nektar. En koselig og intim vinbar drevet av høy kompetanse og herlig stemning.

Lang erfaring fra mat- og vinbransjen

På Nektar merker man umiddelbart kompetanse bak baren. Du blir tildelt en stor og variert vinliste som fort kan virke overveldende, men her er det trygt å spørre om en vin de anbefaler. Menyen består av både nye, gamle og eksklusive viner, men uansett om det er rødt, hvitt eller boblende vet personalet på Nektar hva de snakker om. Med lang erfaring fra både mat- og vinbransjen kan man føle at man er i trygge hender i forhold til både kvalitet og service. Her skal det mye til for å ikke lære noe nytt og utviklet vininteressen.

En lærerik opplevelse

Huset består av et åpent og luftig rom med høyt i taket, samt et loft med flere sitteplasser. Man kan også slå seg ned i baren og nyte av godt selskap både foran og bak disken. Det finns også barsnacks og litt større matretter som kan kombineres med vinen, om appetitten strekker til. Vi anbefaler enhver vinentusiast å ta turen innom denne hjemmekoselig baren på Fredensborg. For et glass vin, hyggelig atmosfære og en lærerik opplevelse.

📍 Fredensborgveien 42