Drømmepiknik i Oslo: Til dekket bord med deilig snacks

Drømmepiknik i Frognerparken!

[Annonse - Dette er en del av vår Mer av Opplevelser]

Tekst & foto: Lene Myrum Haugen

Hvem har ikke drømt om en perfekt piknik i parken med venninnegjengen? Vi har funnet det! Flotte omgivelser, fantastisk oppsett og med deilig snacks.

Sammen med Alicja og Sharon fra Oslo Picnic Box og Picnic Oslo har vi skapt en opplevelse vi digger, og du antageligvis sent vil glemme.

Vi har lansert Mer av Opplevelser, og denne opplevelsen kan du finne der. Vi reiser rundt og tester opplevelser vi tror kan passe oss, og hvis vi liker det finner du det her!

Dekket bord og deilig snacks

Pikniken er som tatt rett ut fra inspirasjonssiden Pinterest. Vi gledet oss voldsomt til å teste, og det føltes litt som å være med i en romantisk film når man først ser pikniken som står klar i parken. Her møter du et altså ferdig stylet bord fylt med godsaker, både for magen og øyet.

Her er det levende lys, duk, ordentlig servise med glass og bestikk av gull. Det flotte bordet er omringet av flere tepper, myke puter, og en bakgrunnsoppsats med brudetyll som beveger seg rolig i vinden. Når man slår seg ned er det bare å ta alt inn og nyte.

Til mat fikk vi et vakkert og fristende ostefat med både ost, kjeks og frukt, i tillegg til minicrossianter, minidoughnuts, caprese sandwicher og makroner. Det er et akkurat passe lett måltid, med tilhørende digg lokal drikke fra oslobaserte Empress. En til hver blant de spennende smakene jordbær, rødbøter og ingefær.

Maten som serveres er vegetar, men om du har spesielle behov eller allergier utover det, får man notert det ved bestilling.

Psst! Det er også mulig å bestille opplevelsen uten mat og drikke.

Få plasser og først til mølla

Det kan være lurt å være tidlig ute hvis du vil ha med gjengen på dette. Det er bare tre bordsettinger per gang, og settes kun opp fire dager i måneden til og med august. Pris per person inkludert mat er 1.272,50 kroner (897,50 kr uten mat).

Det kan være alt fra to til ti personer, så det passer både til en romantisk date du vil overraske litt ekstra på, eller for venner og familie til å kunne samles.

Inkludert i pikniken på to timer kan man som nevnt få både mat og drikke, og selvfølgelig alt du trenger til en piknik. Det settes opp i flotte omgivelser i Frognerparken, og står klart til dere ankommer. Opprydding trenger man selvfølgelig heller ikke å gjøre, så det eneste man trenger å ha med er godt humør!

Det er også mulig å leie et polaroid kamera inkl. 10 bilder (340 kr), eller en liten såpeboblemaskin (260 kr) for å forevige eller piffe opp opplevelsen (om mulig), enda mer.

Se mer om opplevelsen og bestill din drømmepiknik her!

📍Vigelandsparken

Psst! Har du sett videoen vi har delt om Drømmepiknik i Oslo på TikTok?