by:Larm

BetongPunk&BBQ_MichelleLundringSmith_021.jpg

Av Michelle Lundring Smith

Nå er by:Larm rett rundt hjørnet og Oslo blir gjort om til en stor festival med konserter på store og små scener. Her får du se artister som gir alt på scenen for å gi deg den beste konsertopplevelsen. I år arrangeres festivalen fra 27. til 29. februar, så det braker løs om to dager. Dette er en flott måte å treffe nye folk, oppdage nye band/artister og skape gode minner.

by:Larm har holdt på siden 1998 og er ett av de store arrangementet for nye musikere. Her vil du få muligheten til å få med deg mange forskjellige sjangre. Enten du er interessert i rock, elektronisk, pop eller noe helt annet, finner du nesten garantert noe du liker. Det er også en gylden anledning til å teste ut en sjanger du ikke hører på til vanlig. Vi gleder oss spesielt til å se Juni Habel (folk/country), Death Throne (metal/hardcore), og Suspekt (hiphop).

Vi digger også at by:Larm fokuserer på en bærekraftig fremtid og legger spesielt vekt på resirkulering, nedbrytbare kopper og kortreiste produkter der det er mulig. 

For å få tilgang til festivalen kan du enten kjøpe et festivalpass som gir adgang 200 konserter over tre dager, eller dagspass til én av dagene. Festivalpasset har studentrabatt.

Ta med deg gode venner og godt humør. Her er det muligheter for å skape nye minner og opplevelser.

Sjekk ut program og billetter her og sjekk ut fjorårets etterfilm for en smakebit på hva som er i vente.