Paint'n Sip på Utendørs
Av Celina Bergdahl
Nå er Paint'n Sip @Utendørs i full gang med sommeråpent på St. Hanshaugen! 👩🎨🍷 Et konsept som kombinerer maling og sosialisering med en aldri så liten tår i glasset. Sånt blir det visst god stemning av, for ikke å snakke om hjemmesnekrede verk til odel og eie. Og best av alt; uavhengig av hvordan maleriet ditt blir, så ligger alt annet til rette for en hyggelig opplevelse.
I sommer vil Paint’n Sip holde åpent hver tirsdag, fredag og lørdag på Utendørs helt frem til slutten av august.
Billettene koster 395,- per person og inkluderer to timer med instruktør, maling og alt av nødvendig utstyr. Drikkevarer og flytende motivasjon fås kjøpt på stedet. Det er med andre ord bare å finne frem den kreative hjernehalvdelen - for i sommer kan alle være Picasso. 👩🎨
🎨 Les mer om Paint’n Sip på Paintnsip.no
SISTE FRA MER AV OSLO
Sola er tilbake, og med den kommer den evige trangen etter brunsj i frisk luft, sprø toast og egg i alle varianter. Men hvor går man når man vil ha noe litt mer enn en kanskje kjip croissant og lunken kaffe?
Her er “siste-liten” tipsene til deg som fortsatt ikke har alle planene i boks! 10 tips til drop-in’s og hvor det fortsatt er ledige plasser.
Sommeren nærmer seg med stormskritt. Disse stedene har verken Pinup eller Lollipop, men dette er en liste over noen av Oslos beste iskremdisker!
Vi har spist oss gode og mette på deilig napolitansk pizza hos Vesuvio før, så når de nå åpner et nytt sted på Aker Brygge, ble vi nysgjerrige! Nå blir det pizza og pasta med en sjømat-twist ved byggekanten.
Er du av typen som aldri får nok av perfekt, rosastekt kjøtt? Da har vi en hyggelig overraskelse til deg! Denne nyheten tilbyr nydelige kjøttstykker, rause porsjoner og poteter i den formen du helst vil ha.
På toppen av St. Hanshaugen har gamle Geita har blitt til Little Wolf, et nytt pust av Sør-Europa og Middelhavet midt i Oslo. Hjemmelaget pasta, veldig god fisk, sol på terrassen og åpent kjøkken? Yes please.
I en av byens mest livlige gater, rett ved elva like ved Blå, har det åpnet en siciliansk perle i hjertet av Oslo. Dørene åpnet i april, og siden da har det vært stappfullt hver eneste dag.