Café Mir

cafemir.jpg

Av Amber Sophia Rupani

Hver tirsdag arrangerer Café Mir «Steinars Open Mic». Det er et tilbud for enhver kreativ og kunstnerisk sjel med troa på talentet sitt. De ulike talentene byr sammen på underholdning og en opplevelse utenom det vanlige. Her har du altså mulighet til å få original underholdning som tilskuer, eller prøve ditt eget talent på scenen.

Intimt og koselig

Lokalet er lite og intimt, fylt med runde bord med levende lys. Stolene er rettet mot en liten scene med et bakteppe i rød fløyel. I baren finner du alt du trenger for å lette litt på smilebåndene.

Café Mir inviterer blant annet musikere, standupkomikere, dragqueens og tryllekunstnere opp på den koselige scenen. Her får de muligheten til å nyte tjue minutter i rampelyset. Alt som kreves er å melde seg på og gi alt, og om man føler seg spontan kan man droppe innom og krysse fingrene for at de har plass til en til.

Varierende scenekunst og talentnivå

Arrangementet starter klokken åtte på tirsdager, men lokalet fyller seg opp straks etter klokken sju. Det lønner seg å være ute i god tid. Scenekunsten varierer, og det samme gjør talentnivået, men det er også sjanse for å oppdage potensielle stjerneskudd.

Om du har lyst på en unik, spesiell og litt sær kveld, ta turen innom Café Mir neste tirsdag!

📍 Markveien 61