Nytt navn og drakt
Hurra! 🎉 Aktiv Oslo har blitt til Mer av Oslo! 🎉👏
Redaksjonen har vokst, og da ønsket vi oss et enda mer treffende navn for det vi holder på med. For til tross for at vi fremdeles skal fremme aktivitet, så vises nå enda mer av byen vår. Vi skal skape felleskap og vise hva hovedstaden byr på.
Byen 🏙️, marka 🌳 og menneskene 👫. Ting du bør få med deg, skjulte perler og opplevelser!

Det er nå seks personer som tar del i redaksjonen, enten det er på innhold, det visuelle, eller digitale. Vi utvikler oss kontinuerlig, og det vi er mest opptatt av; Å lage innhold du vil ha, og formidle informasjon om aktiviteter eller arrangementer du bør få med deg, eller kanskje ikke en gang har hørt om.
Og du, tusen takk for at du liker og følger oss. Det setter vi stor pris på, og det er derfor vi driver med det her. 💚
Ydmyk hilsen fra alle oss i redaksjonen,
Irmelin, Live Johanna, Celina, Patrick, Michelle & Kenneth
SISTE FRA MER AV OSLO
Koste du deg litt for mye i går? Vi kjenner oss igjen. 18. mai handler mest om å komme seg gjennom dagen på den mest behagelige måten mulig, og ofte hjelper det med noe digg å spise. Her er fire steder i byen vi mener faktisk smaker litt ekstra godt dagen derpå.
Sola er tilbake, og med den kommer den evige trangen etter brunsj i frisk luft, sprø toast og egg i alle varianter. Men hvor går man når man vil ha noe litt mer enn en kanskje kjip croissant og lunken kaffe?
Her er “siste-liten” tipsene til deg som fortsatt ikke har alle planene i boks! 10 tips til drop-in’s og hvor det fortsatt er ledige plasser.
Sommeren nærmer seg med stormskritt. Disse stedene har verken Pinup eller Lollipop, men dette er en liste over noen av Oslos beste iskremdisker!
Vi har spist oss gode og mette på deilig napolitansk pizza hos Vesuvio før, så når de nå åpner et nytt sted på Aker Brygge, ble vi nysgjerrige! Nå blir det pizza og pasta med en sjømat-twist ved byggekanten.
Er du av typen som aldri får nok av perfekt, rosastekt kjøtt? Da har vi en hyggelig overraskelse til deg! Denne nyheten tilbyr nydelige kjøttstykker, rause porsjoner og poteter i den formen du helst vil ha.
På toppen av St. Hanshaugen har gamle Geita har blitt til Little Wolf, et nytt pust av Sør-Europa og Middelhavet midt i Oslo. Hjemmelaget pasta, veldig god fisk, sol på terrassen og åpent kjøkken? Yes please.