The Vandelay

The Vandelay.jpg

Av Amber Sophia Rupani

Har du besøkt restauranten med de høye, rosa dørene? The Vandelay er kjent for mer enn bare iøyenfallende design, og er faktisk søsterrestauranten til en av Oslos Michelin restauranter, Maaemo. Tross sin relasjon til Maaemo, er det to vidt forskjellige restauranter. Til tross for noen sinna anmeldelser, er the Vandelay en bistro med langt hyggeligere priser, og en mer avslappet atmosfære.

Klassisk og moderne bistro

Lokalet er stort, men utstråler fortsatt en intim og koselig stemning. Rommet er fylt med marmorbord og grønne planter, og gir umiddelbart en storbyfølelse. Når man ser seg rundt i lokalet kan vi forestille oss folk sittende i dress og lese avisen kl. 7.30 om morgenen før jobb, like tydelig som vi kan se for oss å sitte og drikke vin og spise en bedre middag en fredagskveld.

BISTRO MED MAT HELE DAGEN

Restauranten serverer frokost, lunsj og middag, og brunsj i helgene! I helgen kan du nyte av klassiske brunsjretter som pannekaker, avokadotoast og kjøleskapsgrøt, og siden det er helg kan man alltid også unne seg en god mimosa til maten, for dem som liker sånt.

På menyen finner du også den allerede anerkjente burgeren. Denne var vi nødt til å teste! Etter masse skryt og uendelig med poster på sosiale medier hadde vi høye forventninger. Vi kan også melde om at retten absolutt ikke skuffet! Med saftig kjøtt og utsøkte tilbehør, pakket inn i grillet brød ble vi gledelig overrasket. Burgeren hoppet rett opp på topplisten over de beste burgerne i byen.

Om du ikke allerede har testet ut dette flotte nye tilskuddet i byen vår, anbefaler vi at dere gjør dette umiddelbart. Dette er derimot enklere sagt enn gjort. Her anbefaler vi deg å gjøre en reservasjon i god tid. Ventelisten er lang for å teste ut The Vandelay, og med god grunn!

📍 Operagata 30