#støttlokalt: Vaquera Verde

[Stengt permanent]

💜 #støttlokalt i betalt samarbeid med Wolt
Vi har beveget oss inn i en ny periode med nedstengning, og det går hardt ut over serveringssteder i byen vår. Flere jobber hardt for å unngå konkurs, så nå ønsker vi å sette enda mer fokus på dette fremover. Vennligst ikke glem å fortsette å handle fra alle dine favorittrestauranter og –spisesteder.


Tuva1.JPG

Av Tuva Svare

Det er litt vanskelig å reise ut i den store verden nå om dagen, så hvorfor ikke invitere en liten del av verden hjem til deg? Jeg inviterte Mexico hjem, og det med hjelp av maten til Vaquera Verde. En liten restaurant plassert på St. Hanshaugen som fokuserer på organisk meksikansk mat, og oooh my!

Menyen til Vaquera Verde er det man kaller spennende. Du får blant annet set-menyer hvor du får testet diverse retter fra det meksikanske kjøkkenet, de har gode desserter til å dempe søtsuget, og for å slukke tørsten har de et godt utvalg med fristende drinker. Selv gikk jeg for en set-meny for to. Den inkluderte fire quesadillas med portobello sopp og squash (som er noe av det beste jeg vet), gorditas med cashewkrem og svarte bønner, Esquites (en maisstuing) som var så god, og selvsagt Totopos (chips) og organisk salsa! Totopos’en var akkurat passe sprø, akkurat slik jeg fikk de servert i Mexico.

Et kjempegodt og smakfullt måltid, og jeg lengter allerede etter et nytt. Et lite sekund følte jeg at jeg var blant palmer, kritthvit sand og at «Bailando» av Enrique Iglesias spilte i bakgrunn.

Fokuset deres er å samarbeide med lokale produsenter. Det bidrar også positivt og er viktig i disse tider!

📍Waldemar Thranes gate 8

Psst! Med rabattkoden “MERAVOSLO” får du 100,- avslag på din første hjemlevering med Wolt.

 
AMBASSADØRINNHOLD Tuva Svare har vært ambassadør for Mer av Oslo siden september 2020. Hun deler sine tips helt uten påvirkning fra oss.«Jeg er veldig glad i å tilbringe tid med venner, enten det er på shopping, brunch eller minigolf - og sitter der…

AMBASSADØRINNHOLD
Tuva Svare har vært ambassadør for Mer av Oslo siden september 2020. Hun deler sine tips helt uten påvirkning fra oss.

«Jeg er veldig glad i å tilbringe tid med venner, enten det er på shopping, brunch eller minigolf - og sitter derfor veldig lite hjemme og kjeder meg.»

Les mer om Tuva