Pokalen

IMG_5291.jpg

Av Astrid Stenvold

På utkikk etter en bra pub som viser idrett på storskjerm? Pokalen åpnet i august i fjor, og har to barer, en på Vulkan og en på Barcode. Her kan du se det aller meste av fotball året rundt, samtidig som de også viser andre godbiter fra NFL, hockey, langrenn, skiskyting og annen idrett. Lokalene er preget av at dette er en idrettspub med bilder og pokaler fra diverse idrettsarrangementer, noe som er med på å sette en god stemning i hele baren.

Inne- og uteservering

Inne i baren møtes du av hyggelig personale, god atmosfære og trivelig stemning. De har flere skjermer, både inne og ute, så uansett når du stikker innom kan du nyte idrett på skjermen med vennegjengen. I baren er det et stort utvalg av drikke du kan nyte til fotballkampen, enten det er Premier League, Champions League eller norsk, spansk, fransk, tysk eller italiensk fotball.

Det som skiller Pokalen fra andre barer er at du kan ta med medbragt mat og nyte den til kampen, noe vi syns er et stort pluss. På Pokalen sine nettsider finner du restauranter de anbefaler som ligger i nærheten, men du har også mulighet til å bestille fra Foodora eller ta med mat fra en annen restaurant.

Shuffleboard og quiz

I tillegg til at Pokalen viser kamper på forskjellige skjermer, har du også muligheten til å ta deg en runde eller to med shuffleboard, enten før, etter eller i pausen i kampen. Hver fredag arrangerer de afterwork med fete toner fra deres DJs, og stort utvalg i baren. På mandager kan du delta på allmennkviss, og resten av uken popper det opp diverse aktiviteter, eventer og underholdning.

Se kampprogram til Pokalen Barcode her, og til Pokalen Vulkan her.

Adresse: Dronning Eufemias gate 40 (Pokalen Barcode), Vulkan 26 (Pokalen Vulkan)