Sommerquiz

Utendoers4.jpg

Av Amber Sophia Rupani / Foto: Sigve Aspelund

Ta med vennegjengen på en quizkamp i solen. En perfekt sommeraktivitet for grupper i byen. Uansett resultatet er det lite som trøster et skuffet konkurrerende sjel like mye som en utepils i sola. Dette er en oversikt over noen av stedene som arrangerer varierte og morsomme quiz denne sommeren.

Salt

Hver mandag ut juli, arrangeres det quiz på SALT. Her er det erfarne quizmastere som sørger for varierte og interressante spørsmål. Det inkluderer både lytte- og bildespørsmål. Vinn kule premier som sauna- og konsertbilletter.

📍 Langkaia 1

Utendørs

Utendørs er ikke bare en av de fineste uteserveringene i byen, men her kan du også alltid regne med god stemning. Hver onsdag ut sommeren arrangerer de sommerquiz på toppen av St. Hanshaugen. Det stilles 40 spørsmål om alt og ingenting og det eneste du må gjøre er å svare så godt du kan og nyte av stemningen. På fredager har de også Granca-Bingo!

📍 Ullevålsveien 28

Horgans

På fine sommertirsdager arrangeres det quiz på Gaasa i regi av Horgans. Dette arrangementet er fleksibelt og er avhengig av været. De dagene været ikke egner seg til utequiz, vil quizet arrangeres online. Meld deg inn i facebookgruppen TirsdagsQuiz på Horgans for å følge med på kommende arrangementer i sommer.

📍 Hegdehaugsveien 24

Skyggesiden grill

Søndagens sommerquiz tar Skyggesiden Grill ansvar for. Noen minutters gange fra Aker Brygge og like ved festningen finner du denne koselige puben med svær uteservering. Her arrangeres det quiz hver søndag kl. 19. Temaet er allmennkunnskap og holdes på engelsk. En super plass å ta seg en pause fra den sterke sommersolen!

📍 Rådhusgata 30

Lykke til!