Håndballfest med Håndballgutta på Jordal

Bli med å støtt håndballgutta i Jordal Amfi! (Foto: Håkon Mosvold Larsen / NHF / NTB)

[Annonse]

Lyst til å være med på en skikkelig håndballfest med håndballgutta? Fra 9.-12. mai spiller landslaget vårt Gjensidige Cup i Jordal Amfi!

Ofte spilles kampene til landslagene i håndball utenfor Oslo, så her må vi benytte sjansen og ønske håndballstjernene våre velkommen tilbake. Vi har funnet frem kubjellene og skal være med hele gjengen!

Psst! Har du sett konkurransen vår på Instagram? Delta og bli med i trekningen av 10 billetter til søndagens kamper.


Billetter fra 195 kr

Gjensidige Cup er Håndballguttas årlige og prestisjetunge turnering på hjemmebane. De tre nasjonene som arrangerer VM i januar 2025 – Norge, Danmark og Kroatia, og Argentina som skal delta i turneringen.

Flere av oss har faktisk aldri vært på håndballkamp før, så vi gleder oss litt ekstra! For dette tror vi er gøy både for venner og familie.

Billettprisene er fra 195 kr på torsdag og fra 229 kr på lørdag og søndag. Man kan også kjøpe familiepakke (to voksne/to barn) fra 780 kr. Hvis man vil få med seg alle kampene kan tredagersbillett være et godt alternativ (fra 1.055 kr).

Hvis man virkelig vil flotte seg er det også mulig for grupper å kjøpe VIP-billetter med blant annet tapasbuffét inkludert.

Kampprogrammet

Torsdag 9. mai
Kl. 19.15: Norge - Kroatia

Lørdag 11. mai
Kl. 13.45: Kroatia - Argentina
Kl. 16.15: Norge - Danmark

Søndag 12. mai
Kl. 14.15: Danmark - Kroatia
Kl. 16.45: Norge - Argentina

Billetter finner du her!

📍Jordalgata 12