El Camino

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_1138.jpg

Av Amber Sophia Rupani

Et lite stykke Mexico er å finne midt i Bogstadveien i Oslo. Akkurat idet vi trodde tacofredag ikke kunne bli bedre, fant vi El Camino. En restaurant som serverer burrito og taco i ekte meksikansk stil.

MEKSIKANSK SMAKSBOMBE

Sett sammen din egen meksikanske smaksbombe i disken. Velg mellom en rekke ingredienser som du vanligvis finner i en tradisjonell meksikansk taco eller burrito. Her har du også mulighet til å variere på smakene, noe som også gjør det veldig enkelt for både vegetarianere og veganere å sette sammen et verdig måltid. Vi anbefaler blant annet marinert sopp, chipotle-dressing og mangosalsa.

NYSTEKTE TORTILLAS TIL ALLE RETTER

Restauranten har en svær uteservering med egen bar og fargerike møbler. Men det første som møter deg når du går inn på El Camino er den vidunderlige duften av nystekte tortillas. Her lager de nemlig tortillaene til både taco og burrito på stedet. En faktor som bidrar til et nydelig resultat.

Prisklassen er noe stiv, så tross en utsøkt alternativ til taco anbefales dette stedet til de som vil unne seg litt ekstra. Uten tvil et supert sted å ta lunsjen på en fredag. Ta den med deg eller nyt maten på uteserveringen, som er utstyrt med varmelamper og er innglasset frem til sommeren.

Restauranten i Bogstadveien er én av fire El Camino-restauranter som finnes i Oslo. De andre avdelingene er å finne på Aker Brygge, Bjørvika og Frogner.

📍 Bogstadveien 20