Freddy Fuego Burrito Bar

(Foto: Freddy Fuego Burrito Bar)

(Foto: Freddy Fuego Burrito Bar)

Av Kenneth Lorentzen

I dag har vi testet Freddy Fuego Burrito Bar på Tjuvholmen. En burrito er sjelden feil og når tilbehøret leverer høy kvalitet også, blir det en positiv matopplevelse.

Vi prøvde oss på en El Pollo Pachanga (chicken) og en El Classico (tender beef). De har også El Puerco Picante (succulent pork), og det vegetarianske alternativet El Veggie Verde (roasted sweet potato). Man kan bestille uten burrito, så det blir et glutenfritt måltid.

Han som spiste El Clasico (tender beef) var veldig fornøyd, og sa at hit skulle han ta med sin bedre halvdel. Kyllingen var veldig god i smaken og helt fri for brusk (som tross alt er viktig og ikke alltid i orden). Tilbehør får man velge selv, med blant annet fire forskjellige salsaer. Vi fikk forøvrig smake på alle fire før vi valgte. Fin service!

Det er hva det er. Man er ikke på en restaurant, men et slags fast food-konsept. Skal man score høyt da - skal det gå raskt, og maten skal være god. Når det i tillegg er ferske og friske råvarer, og servicen var godt over snittet, sier vi oss svært fornøyd.

👨🏻‍🍳 Freddy Fuego Burrito Bar

🎲 5

➕ Veldig god service
➕ Gode smaker
➕ Billig pris

➖ Ikke veldig gode sitteplasser, og skygge på uteserveringen (men det kan ofte være et pluss når man spiser og).

📍Tjuvholmen.  Hausmanns gate 31A og Lille Stranden 4.